Kovancılar Meslek Yüksek Okulu

Yüksekokulumuzda Görev Değişimi

04.09.2020 17:41

Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğünde devir teslim töreni düzenlendi.

Üniversitemiz Rektörü Fahrettin Göktaş’ın atama kararı ile Meslek Yüksekokulumuz Müdürlüğüne Prof. Dr. Zülfü Demirtaş getirildi.

Prof.  Dr. Zülfü Demirtaş dört yıldır görevi yüreten Doç. Dr. Fatih Özek’ten bugün görevi devraldı.

Yeni müdürümüz Prof. Dr. Zülfü Demirtaş; ‘’Rektörümüz bizi bu göreve uygun gördü biz de bu görevi memleketimize yapacağımız bir hizmet olarak akdettik. Kovancılar Meslek Yüksek Okulunun mevcut 6 programı ile en iyi şekilde yürütmeye çalışmakla birlikte ilçemiz için gerekli olan yeni programları açmak için bütün çalışmaları yapacağız. 30 yıllık bir eğitim deneyimimle birlikte buradaki arkadaşlarımızla güzel çalışmalar yaparak okulumuzu en iyi yerlere getireceğiz.’’dedi.