Kovancılar Meslek Yüksek Okulu

Kovancılar Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Yapıldı

18.06.2022 14:55

Kovancılar Meslek Yüksekokulu 2021-2022 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni okul yerleşkesinde yapıldı.

Programa Rektör Yardımcısı ve rektör vekili Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ, Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Zülfü DEMİRTAŞ, ilçe idari ve mülki amirleri katılım sağladı. Saygı duruşu ve istiklal marşı ile başlayan programın açılış konuşmasında Yüksekokul Müdürü Prof.Dr.Zülfü DEMİRTAŞ okulumuzda okuyan öğrencilerimizin iyi bir insan, iyi bir vatandaş ve iyi bir meslek elamanı olarak yetişmesi için katkı sağlayan bütün yönetici akademisyen ve idari personele, öğrencilerin bu günlere gelmesinde tüm zorluklara göğüs germekten imtina etmeyen ailelere teşekkürlerini sundu. Meslek Yüksekokulumuzun giderek bir sağlık meslek yüksekokuluna dönüşmesi sürecine değinen sn Demirtaş bu süreçte desteğini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’a ve tüm yöneticilere teşekkürlerini sunarak konuşmasını bitirdi.

Programda daha sonra söz alan Prof. Dr. Bilal ÜSTÜNDAĞ mezuniyet töreninde öğrencilerin coşkusundan ve memnuniyetinden duyduğu mutluluğu dile getirdi. Sn Üstündağ Programlarını gerekli disiplin ve çalışmayı göstererek başarıyla tamamlayan öğrencileri gönülden tebrik etti.

Mezun olan öğrenciler adına söz alan Onurcan ÇERİBAŞI kendilerinin en iyi şekilde yetişmesi ve daha iyi bir ortamda eğitime devam edilmesi için büyük çabalar sarf edildiğinin farkında olduğunu belirtti.  Mesleklerini etik ve ahlaki değerlere bağlı kalarak icra edeceklerini, ülkemizin kalkınması ve mesleklerinin daha ileri taşınması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını söyledi. Program başarı belgelerinin takdimi, kep atma töreni ve müzik dinletisi ile son buldu.