Kovancılar Meslek Yüksek Okulu

Yüksek Okulumuzda Kan Bağışı Etkinliği

24.03.2022 01:44

Fırat Üniversitesi Kovancılar Meslek Yüksek Okulu binasında Türkiye Kızılay Derneği Elazığ Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğünün organizasyonuyla  “Kan Bağışı Etkinliği” gerçekleştirildi.

Yoğun ilginin gösterildiği kan bağışında, pandemi kuralları dikkate alınarak öğrenciler ve çalışanlarımıza gerekli açıklamalar yapılıp, bağışcıların onamlarının alınmasının ardından ön muayeneden geçirilerek, kan verme işlemine geçilmiştir.

Yapılan organizasyonda Yüksek Okulumuz bünyesinde yoğun bir katılım sağlanmış olup, yüksek sayıdan kan bağışı toplanmıştır.

Fırat Üniversitesi ailesi olarak bize desteğini esirgemeyen, Türk Kızılayı çalışanlarına ve etkinliğe katılan öğrencilerimize ve personelimize sonsuz teşekkür ederiz.